Luonnonkosmetiikka PANDHY’S™.

PANDHY’S™

PANDHY’S™ on ainutlaatuinen luonnonkosmetiikkasarja, joka pohjautuu tieteeseen, tutkimukseen sekä luonnon puhtaisiin raaka-aineisiin. PANDHY’S™ tuotevalikoima koostuu  innovatiivisesta ihonhoitosarjasta ja ihoa hoitavista puhtaista mineraalimeikeistä.
Tuotesarjan filosofiaan kuuluu luovuus, kokeilunhalu ja jatkuva kehitys.
Tuotteet valmistetaan luonnon tehokkaista raaka-aineista, luontoa kunnioittaen.

Kaikki tuotteemme on ilman synteettisiä lisäaineita, väriaineita, hajusteita ja säilöntaineita, eikä niitä ole testattu eläimillä.

PANDHY’S™ on

  • Yritys joka täydellä sydämellä ja suurella intohimolla valmistaa korkealaatuista luonnonkosmetiikkaa.
  • Mineraalimeikkisarja jonka hoitavuus iholla yllättää. Erityisesti PANDHY’S™ mineraalimeikkipohja tuo meille kiitosta käyttäjiltään jatkuvasti.
  • Sarja joka rakastaa sokeria! Sokeria käytämme monessa tuotteessa mutta erityisen tunnettuja olemme karvanpoistosokereista, hellävaraisia sokerointeja saa kauneushoitoloista ympäri Suomea.
  • Kattava ihonhoitosarja niin kasvoille kuin vartalolle. Erityiskiitosta PANDHY’S™ saa kautta maailman CosMix kasvohoitokonseptista, jolla kosmetologi luovasti valmistaa itse pohja- ja aktiiviaineista jokaiseen CosMix hoitoon tuoreet, asiakkaalle suunnitellut hoitoaineet. Löydät kasvohoitoja tekeviä koulutettuja ammattilaisia ympäri Suomen.

Me PANDHY’S™:llä uskomme, että omaan suuntaan kulkeminen on ainoa tapa luoda jotain ainutlaatuista ja menestyvää. Tällä tavoin voimme olla moderni ja luova edelläkävijä sekä samalla säilyttää juuret kauneudenhoidon perinteitä sekä luonnollisia ainesosia arvostavassa tyylissä.