SigmaLine hoitoaine, 150 ml, HUOM. päiväys 01/20
SigmaLine hoitoaine, 150 ml, HUOM. päiväys 01/20

SigmaLine hoitoaine, 150 ml, HUOM. päiväys 01/20

PANDHY’S™
10,95 €
21,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 980777

Hoitoaine sisältää kofeiinia, glukoosia ja lääkekasveja. Tuotteen ainesosat ovat pääosin hoitavista kasveista, jotka säilyttävät hiusten kosteuden, joustavuuden ja kiillon. Tämä ihoystävällinen tuote puhdistaa ja kosteuttaa karvatuppeja ja päänahkaa ilman hiusten latistumista.

Hyvä tietää aktiiviaineista: dipalmitoylethyl hydroxyethylmonium metosulfaatti on antistaattinen aine, joka selvittää hiukset, Urea kosteuttaa hiukset ja päänahan -lisäämällä hiusten kosteuden pitävyyttä. Kamomilla uute pysäyttää hiusten lähdön tulehduksia estävien ominaisuuksien vuoksi. Guarhydroksipropyylitrimoniumkloridilla on ihoa ja hiuksia hoitavia ominaisuuksia ja toimii tiheyden säätöaineena. Maapähkinä öljy hoitaa kaksihaaraisia ja antaa kiiltoa. Avokadoöljy edistää solujen uusiutumista. Kookosöljy kosteuttaa hiuksia ja karvatuppeja ja edesauttaa hiusten kasvua. Manteliöljy joka on täynnä rasvahappoja pehmittää hiuksia ja myös rauhoittaa ja hoitaa päänahkaa. Auringonkukan siemenöljy on täynnä lesitiiniä ja tyydyttämättömiä rasvahappoja jotka hoitavat hiuksia. Tokoferyyliasetaatti on puhdasta E-vitamiinia ja etikkahapon eteerinen öljy.(Etikkahappo=Hapetettua etanolia)

VINKKI: Kesällä jolloin hiukset altistuvat voimakkaalle auringon paisteelle suosittelemme sekoittamaan ruusuvettä ja hoitoainetta. Voit myös suihkuttaa sen hiuksille saaden uv-suojan hiuksille ja päänahalle.

Paino:
0.215 kg
Arvostelut 0 arvostelua