Purity S.O.S Öljyseos, 6ml
Purity S.O.S Öljyseos, 6ml

Purity S.O.S Öljyseos, 6ml

PANDHY’S™
9,50 €
Sisältää alv. 24.00 %

Tehoseerumi akneiholle.

Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 980791R

Sekoituksessa on antiseptisenä aineena tunnettu mustaa kuminaa antiseptisten ominaisuuksien vuoksi ja hamppua joka sisältää runsaasti linoleenihappoa (LA) ja gammalinoleenihappoa (GLA) tyydyttymättömiä rasvahappoja. Kliiniset tutkimukset todistavat että ne ovat erittäin tehokkaita aknen käsittelyssä. Gammalinoleenihappo on erittäin tärkeä elementti solunseinämissä. Se on myös tehokas hoito niveltulehduksille, tulehdusperäisille taudeille ja haavoille.

Sinisen kamomillan sisältämä azuleeni ja teepuuöljy ovat verrattomia antibakteerisia ainesosia, jotka tuhoavat myös viruksia.

VINKKI: Jos kärsit aknesta, niin hierontasokerista ja Purity öljystä tehty naamion on oikea ihmeiden tekijä, sillä naamiossa käytetään myös glukoosin hyödyt. Suosittelemme öljyn levittämistä ongelmakohdille yöksi. Päivävoiteeseen sekoitettuna, ne rauhoittavat ja parantavat ominaisuuden vaikuttavat myös koko päivän.

Ainesosat (INCI): nigella sativa (black cumin) seed oil , cannabis sativa (hemp) seed oil , arachis hypogaea (peanut/földimogyoró) oil , melaleuca alternifolia (tea tree) leaf oil, lavandula angustifolia oil, chamomilla recutita flower extract, limonene , linalool , geraniol , citronellol 

Paino:
0.02 kg
Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet