Bright Booster, tuote hikoillut ja pahvissa läikkä
Bright Booster, tuote hikoillut ja pahvissa läikkä

Bright Booster, tuote hikoillut ja pahvissa läikkä

PANDHY’S™
Tuotetta rajoitettu erä.
10,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Bright Booster on ihoa kirkastava ja heleyttävä tehoseerumi.

Saatavuus Varastossa

Useat tekijät aiheuttavat hyperpigmentaatiota, mm. perintötekijät, sairaudet ja hormonaaliset tekijät. Myös ihon vauriot ja ikääntyminen voivat vähentää melanosyyttien määrää ja aiheuttaa niiden toiminnassa muutoksia. Tuloksena on epätasainen pigmenttien tuotanto, joka johtaa hyperpigmentaatioon, ruskeita läiskiä ja tummempia alueita iholla.
Toinen mahdollinen syy tummille läiskille on liiallinen auringonvalolle altistuminen.

Erityiset iho-ongelmat, kuten akne, ruusufinni, psoriaasi ja allergiat, voivat vaikuttaa ihon yleiseen terveyteen ja aiheuttaa epätasaisen ihon.
Useat ympäristötekijät kuten tuuli, lika, kemikaalit, suolainen ilmasto, tupakointi, saasteet ja UV-säteily, voivat saada ihon näyttämään läikikkäältä ja epätasaiselta. Nämä samat tekijät tuhoavat kollageeni- ja elastiinisäikeitä, saaden ihon näyttämään kuivalta, karhealta ja ryppyiseltä.

BrightBooster sisältää toisiaan täydentäviä kasviainesosia riisileseistä, sekä rohtosalkoruusun ja lakritsin juurista.
Se hidastaa tyrosiinin aktiivisuutta, häivyttää tummia läiskiä, kirkastaa ja eheyttää ihoasi, saaden ihosi näyttämään kirkkaalta ja tuntumaan heleältä.
Bright Booster tarjoaa neljävaiheisen mekanismin ihon pigmenttiprosessissa. Se hidastaa endotheliini-1:n toimintaa keratinosyyteissä, hidastaa melanosyyttien erilaistumista, hidastaa tyrosiinientsyymin aktiivisuutta ja olemassa olevien melaniininpigmenttien tummumista.

Huom: Parasta ennen 3/21

Ainesosat (INCI): hemi squalane (c13-15 alkane), rapeseed (brassica campestris seed) oil, liquorice (glycyrrhiza glabra) root extract, polyglyceryl-3 diisostearate, marsh mallow (althaea officinalis) root extract, rice (oryza sativa) bran extract 


Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet
Yhteensopivat tuotteet