Burn&Firm selluliittivoide 150ml
Burn&Firm selluliittivoide 150ml

Burn&Firm selluliittivoide 150ml

PANDHY’S™
22,00 €
54,99 €
Sisältää alv. 24.00 %

Tuote taistelee ylimääräisiä senttejä vastaan ja vähentää näkyvän selluliitin määrää.

Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 980945

Pullossa on ainutlaatuinen on rulla-aplikaattori, mikä mahdollistaa sotkemattoman levityksen.
Hierovat rullat tehostavat tuotteen vaikutusta,  pyörivä hieronta viimeistelee vaikutuksen.

Pääaktiiviaineet ovat chili, keltainen sinappi, centella (rohtosammakonputki)- ja murattiuute sekä C-vitamiini. 

Käyttöohje: Käännä suutin ON-asentoon. Pidä tukevasti kiinni. Paina hieromapään kuulat ihoa vasten, purista tuotetta ulos tuubista ja hiero ongelma-alueelle.Koska hieronta aktivoi verenkiertoa, on pidempi hieronta-aika tehokkaampi.
Anna tuotteen imeytyä 2-3 minuuttia ennen kuin pukeudut.

Suositeltu hoitomäärä, 1-2 Kertaa päivässä 30 päivän ajan, tuo parhaan tuloksen. Kun olet saavuttanut halutun tuloksen, 2-3 kertaa viikossa riittää ylläpitoon. 

Tunne sen toimivan: Hoidon jälkeen käsitellyllä alueella voi tuntua lämpöä ja pistelyä. Jos lämmön tunne on liiallinen, voi sitä hillitä puhtaalla vartaloöljyllä tai voiteella.

Älä pese pois lämpimällä vedellä, sillä se tehostaa lämmön tunnetta. Ihon punoitus on normaalia hoidon aikana.

VAROITUS: Pese kädet huolellisesti saippualla ja kylmällä vedellä kun olet valmis. Älä käytä herkille, rikkoontuneille tai ärsyyntyneille ihoalueille. Vältä kosketusta silmien alueille tai limakalvoille. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Ainesosat (INCI): aqua, ascorbic acid, glyceryl stearate, cetyl alcohol, stearyl alcohol, stearic acid, caprylic / capric triglyceride, phenoxyethanol, vitis vinifera (grape) seed oil, helianthus annuus (sunflower) seed oil, capsicum frutescens fruit (cayenne) extract, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf oil, tocopherol, foeniculum vulgare dulce (sweet fennel) fruit oil, glycerin, centella asiatica (gotu kola) extract, hedera helix (ivy) leaf extract, sodium salicylate, capsaicin, brassica alba sprout (white mustard) extract, sodium benzoate, potassium sorbate, citric acid, limonene, linalool 

Arvostelut 0 arvostelua