Bright booster, 20ml, HUOM. päiväys 10/19
Bright booster, 20ml, HUOM. päiväys 10/19

Bright booster, 20ml, HUOM. päiväys 10/19

PANDHY’S™
16,37 €
40,92 €
Sisältää alv. 24.00 %

Ihoa kirkastava ja heleyttävä tehoseerumi.

Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus Loppu

Useat tekijät aiheuttavat hyperpigmentaatiota, perintötekijät, sairaudet ja hormonaaliset tekijät. Myös ihon vauriot ja ikääntyminen voivat vähentää melanosyyttien määrää ja aiheuttaa niiden toiminnassa muutoksia. Tuloksena on epätasainen pigmenttien tuotanto, joka johtaa hyperpigmentaatioon, ruskeita läiskiä, tummemmat alueet iholla.
Toinen mahdollinen syy tummille läiskille on liiallinen auringonvalolle altistuminen.

Erityiset iho-ongelmat, kuten akne, ruusufinni, psoriaasi ja allergiat, voivat vaikuttaa ihon yleiseen terveyteen ja aiheuttaa epätasaisen ihon.
Useat ympäristötekijät kuten tuuli, lika, kemikaalit, suolainen ilmasto, tupakointi, saasteet ja UV-säteily voivat saada ihon näyttämään läikikkäältä ja epätasaiselta. Nämä samat tekijät tuhoavat kollageeni- ja elastiinisäikeitä, saaden ihon näyttämään kuivalta, karhealta ja ryppyiseltä. 

BrightBooster sisältää toisiaan täydentäviä kasviainesosia riisileseistä ja rohtosalkoruusun ja lakritsin juurista.
Se hidastaa tyrosiinin aktiivisuutta, häivyttää tummia läiskiä, kirkastaa ja eheyttää ihoasi, saaden ihosi näyttämään kirkkaalta ja tuntumaan heleältä.
BrightBooster tarjoaa neljävaiheisen mekanismin ihon pigmenttiprosessissa. Se hidastaa endotheliini-1:sen toimintaa keratinosyyteissä, hidastaa melanosyyttien erilaistumista, hidastaa tyrosiinientsyymin aktiivisuutta ja olemassa olevien melaniininpigmenttien tummumista.

Ainesosat (INCI) :Hemi Squalane (C13-15 Alkane), Rapeseed (Brassica
Campestris Seed) Oil, Liquorice (Glycyrrhiza Glabra) Root Extract, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Marsh Mallow (Althaea Officinalis) Root Extract, Rice (Oryza
Sativa) Bran Extract


Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet