ALGEA SLIM - Hoikentava ja ravitseva vartalonaamio 500ml, HUOM. päiväys 09/19
ALGEA SLIM - Hoikentava ja ravitseva vartalonaamio 500ml, HUOM. päiväys 09/19 ALGEA SLIM - Hoikentava ja ravitseva vartalonaamio 500ml, HUOM. päiväys 09/19

ALGEA SLIM - Hoikentava ja ravitseva vartalonaamio 500ml, HUOM. päiväys 09/19

PANDHY’S™
16,20 €
54,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

ALGEA SLIM - Hoikentava ja ravitseva vartalonaamio

Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 980815

Vaikuttavat aineet: merilevä, vihreä tee, kofeiini, sitruuna, oregano, laventeli, appelsiini ja sypressin eteerinen öljy.

Merilevänaamiomme sisältää korkean määrän oligo elementtejä ja jodia joten tehokkaan hoikentavan vaikutuksen lisäksi se myös poistaa epäpuhtauksia. Kofeiini vahvistaa naamion hoikentavaa vaikutusta poistamalla nestettä soluista sekä aktivoi M3 ,5 -nucleotide phosphodiesteras eetsyymin joka tuhoaa rasvasoluja.

Naamion sisältämän korkean määrän merilevästä saatavien aminohappojen sekä makro-, mikro- ja hivenaineiden ansiosta se myös kosteuttaa ja ravitsee ihoa sekä helpottaa lihas- ja nivelkipuja.

Levitä tasaisesti joko siveltimellä tai lastalla hoidettavalle alueelle, tämän jälkeen aseta muovikääre ja peitto. Hoitoaika on 30 minuutttia, pese naamio tämän jälkeen pois. 

Naamion vaikutusta voi merkittävästi lisätä, mikäli se liitetään osana täydelliseen hoikentavaan tai selluliittia poistavaan hoitoon kuorinnan ja  hieronnan jälkeen.

Luonnollista alkuperää: 100%, Orgaanista: 10.00%, Aktiiviaineita: 33.00%


Ainesosat (INCI):  Aqua, Algae, Glycerin*, Camellia Sinensis Leaf Extract, Caffein*, Caprylyl/Capryl Glucoside, Parfum (Naticide), Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil*, Citrus Limon Peel Oil*, Cupressus Sempervirens Oil*, Lavandula Angustifolia Oil*, Thymus Vulgaris Flower/Leaf Oil*, Limonene, Linalool

Arvostelut 0 arvostelua