SigmaLine Shampoo, 150 ml, HUOM. päiväys 01/20
SigmaLine Shampoo, 150 ml, HUOM. päiväys 01/20

SigmaLine Shampoo, 150 ml, HUOM. päiväys 01/20

PANDHY’S™
10,95 €
21,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 980776

Tämä luonnollinen ihoystävällinen shampoo pesee hellävaraisesti, elvyttää karvatuppeja, hoitaa hiuksia ja päänahkaa ja säätelee talin eritystä. Shampoo on sokeripohjainen tuote, joka sisältää kofeiinia ja glukoosia. Ei sisällä SLS( Natriumlauryylisulfaatti), parabeenejä, keinotekoisia väriaineita tai hajusteita. Soveltuu hyvin myös herkkäihoisille.

Hyvä tietää aktiiviaineista: kofeiini kasvattaa karvatuppien kasvuvaihetta, joka auttaa ennen aikaiseen hiusten lähtöön. Shampoo auttaa myös suojelemaan karvatuppeja testosteronien haittavaikutuksilta. Glukoosi kosteuttaa päänahkaa ja edistää muita aktiiviaineita imeytymään. D-panthenoli stimuloi haavoja paranemaan, sillä on loistavia kosteuttavia ja tulehduksia estäviä ominaisuuksia, se sitoo kosteuden hiuksiin ja muodostaa kalvon karvatupelle tehden hiuksista helpommin kammattavat ja kiiltävämmät, nokkos-uute stimuloi hiusten kasvua säilyttäen hiusten värin ja kiillon, oliivi-öljy ehkäisee ja hoitaa hiusten lähtöä. Se estää DTH- Hormonin toimintaa, antioksidanttiset ominaisuudet hoitavat hiusten vaurioita jotka ovat syntyneet erilaisista mekaanisista ja kemiallisista toimenpiteistä. Rosmariini öljy stimuloi solujen jakautumista, pidentää soluja ja edistää karvatuppien toimintaa. Myrtti öljy säätelee talin eritystä, se on todella tehokas hoitamaan liiallista talin eritystä. Salvia öljy stimuloin hiusjuuria.

VINKKI: Jos peset hiuksesi päivittäin, suosittelemme laimentamaan shampoon lämpimään veteen suhteessa 1:1, näin se on vielä hellävaraisempaa päänahalle.

Ainesosat (INCI) :aqua, decyl glucoside, sodium cocoamphoacetate, lauryl glucoside, colloidal silver, glycerin, caffeine, laurdimonium hydroxypropyl hydrolyzed collagen, urtica dioica (nettle) extract, xanthan gum, glucose, panthenol, olea europaea (olive) fruit oil, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf oil, myrtus communis (myrtle) oil, salvia sclarea (clary sage) oil, linalool ,geraniol , limonene


Paino:
0.215 kg
Arvostelut 0 arvostelua