Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin

Toimitusehdot

Toimitusehdot

Yleistä
Verkkokauppa on MirTa´s Cosmeticsin ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy MirTa´s Cosmetics (2258379-6, Pispalan valtatie 40 ,33270 Tampere, 0504756505).
MirTa´s Cosmetics pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Maksaminen
Voit maksaa ostokset Checkoutin tai Klarnan maksutavoilla.

Toimitustavat
Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä on Schenkerin ja  Postin kuljetuspalvelut.
Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.


Toimitusaika
Tilaukset toimitetaan kuljetukseen joka TIISTAI JA TORSTAI. Huomioithan tämän tilausta tehdessäsi. Pääsääntöisesti toimitusaika on 1-3 vuorokautta, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.

Jakopaketti
Jos tilaat jakopaketilla, etkä ole paikalla kun pakettia yritetään toimittaa, koituu siitä sinulle 10€ toimituskuluja lisää. Siksi on tärkeä ilmoittaa lisätietokohdassa jos paketin kuljettajan olisi hyvä tietää koska olette paikalla tai muita tärkeitä tietoja esim. ovikello tms.


Asiakaspalvelu
Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.


Palautusoikeus

Verkkokaupassa on vähintään 14 vuorokauden lakimääräinen vaihto- ja palautusoikeus.
Vaihto- ja palautusoikeus ei kuitenkaan koske hygieniatuotteita, kuten avattua kosmetiikkaa.
Veloitamme palautuksesta aiheutuneet kulut asiakkaalta.
Vastaammme palautuskustannuksista, jos palautettava tuote on viallinen. 

Kaikista palautuksista on sovittava etukäteen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

HUOM - tilauksen noutamatta jättäminen ei ole palautus. Noutamattomista lähetyksistä veloitamme palautuksen postikulut.

Palautustilanteessa viallisen tuotteen pakkaaminen on lähettäjän vastuulla. Tuotteet tulee pakata huolellisesti, jotta tuotteet eivät vahingoitu kuljetuksessa. Tuotteiden ja tuotepakkausten ympärille tulee laittaa pehmustetta.

Kauneuttaluonnosta verkkokauppa  ole vastuussa huolimattomasti ja sopimusehtojen vastaisesti pakattujen palautusten vahingoittumisesta. Asiakkaan puolelta tulleesta virheestä aiheutuneet kustannukset peritään asiakkaalta.

Kauneuttaluonnosta verkkokauppa pidättää oikeuden periä kustannukset asiakkaalta, jos asiakaspalautus on tehty aiheetta tai sopimusehtojen vastaisesti. Asiakkaalta peritään Kauneutta luonnosta verkkokaupan  käsittely- ja postituskulut.

Palautustapauksissa maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle.


Kauneutta Luonnosta/
MirTa´s Cosmetics
0504756505
info@mirtascosmetics.fi