Follow us


Sign in

Enter your e-mail and password:

New customer? Create account

Forgot your password? Recover password

PANDHY'S™ SugarEase® filmisokeri

PANDHY'S™ SugarEase® filmisokeri

Tässä uskomattomassa PANDHY'S™ SugarEase® filmisokerissa yhdistyy sokerin hellävaraisuus, sekä vahauksen yksinkertaisuus!

Share using your favourite service


Aika pitkän ajan jälkeen, tässä olemme taas sokerointiin liittyvän uutuuden kanssa.

Olen todella tyytyväinen ja ylpeä julkaissessani uuden kehitystuloksen, olen erityisen ylpeä että se on uusi lisäys meidän upeaan karvanpoistolinjaan.Markkinat yhdistävät meidät Pandhys-brändin, edelleen vain karvanpoistoon.
Huolimatta lukuisista kehitystavoista, joita olemme kehittäneet yli 20 vuoden aikana, CosMed tunnetaan ensisijaisesti sokerimerkkinä ja yrityksenä. Varsinkin siksi on erittäin tärkeää minulle kehittää jotain uutta ja poikkeuksellista, joka asettaa PANDHY’S ™  nimen taas valokeilaan.


 "Saatavilla on monia hyviä, vähemmän hyviä tai yksinkertaisesti kauheita karvanpoisto sokereita." 


Tänä päivänä markkinoilla on useita sokerointi brändeja. Saatavilla on monia hyviä, vähemmän hyviä tai yksinkertaisesti kauheita karvanpoisto sokereita. Kilpailu kasvaa ja valitettavasti joissain tapauksissa sokeroinnin arvostus laskee.

On myös tärkeä muistaa että, huomaamattamme on kasvanut uusi sukupolvi, jolle sokerointi karvanpoisto menetelmänä ei ole enää uusi, vaan he ovat kasvaneet sen kanssa. Se on selvyys karvanpoistossa, josta he ovat kuulleet koko ajan, se ei ole heille enää uusi.

Heille hartsit ja vahaus on uutta ja tuoretta. Tämä huomataan ainakin maissa joissa sokeri on dominoinut markkinoita.

Olisi virhe sivuuttaa se tosiasia että vahat ja näin ollen vahaus, ei ole enää sama asia kuin 25 vuotta sitten. Kehitys ei ole pysähtynyt ja kemianteollisuus on kehittänyt hyviä raaka-aineita valmistajille, näin on syntynyt monia hyviä vahoja joilla ei enää ole paljon parjattuja vanhan ongelmia: paha haju, korkea lämpötila, jne. Tänä päivänä esimerkiksi Kolofonille (colophonium) allergiset, löytävät itselleen sopivan vahan.

Tästäkin huolimatta, totta kai, minulla on henkilökohtaisesti edelleen monia ammatillisia vastenmielisyyksiä vahauksesta, mutta kehitys on kiistatonta.


Siksi on korkea aika tuoda jotain uutta sokerimarkkinoille. Ideana oli yhdistää sokeroinnin hellävaraisuus ja tehokkuus, vahauksen helppouteen.
Näin meidän PANDHY’S ™ SugarEase sucromer filmisokeri kehitettiin.
Filmisokeri koostuu pääasiassa sokerimolekyyleistä.


Se pystyy imeytymään, se on todella joustavaa, ei tartu eläviin ihosoluihin, tehokas myös lyhyille karvoille, niiden paksuudesta huolimatta ja poistaa karvat luonnollisesti niiden kasvusuuntaan. Sen käyttö on liuskaton, joten käyttöön ei tarvita mitään erikoismateriaaleja tai työkaluja.
Karvanpoisto on lähes täysin kivutonta ja jättää ihon miellyttävän tuntuiseksi.

SugarEase filmisokerilla on kaikki ominaisuudet joita tarvitaan päästäkseen PANDHYSin valikoimaan kolmantena sokerointimenetelmänä, käsisokereiden ja liuskamenetelmässä käytettävän sokerigeelin lisäksi.

Helppokäyttöinen jopa kokemattomien käsissä, filmisokerilla ei ole lähes mitään mahdollisuutta käyttäjävirheisiin. 


"Tuotteen patentointi on kesken, siksi en voi tässä nyt kertoa tarkempia tietoa koostumuksesta tai kemiasta."

Tuotteen kehitys oli pitkä ja joskus myös hyvin vaikea, samalla hyvin jännittävä ja ammattimielessä erittäin mielenkiintoinen prosessi.
Tuotteen patentointi on kesken, siksi en voi tässä nyt kertoa tarkempia tietoa koostumuksesta tai kemiasta. Voi kuitenkin olla mielenkiintoista tietää että filmisokeri on esteettisistä sekä aistinvaraisista syistä värjätty luonnollisilla kultapigmenteillä ja huumaava tuoksu saadaan sitruunaruohoöljystä.


Gertrud Borbiro*vapaasti suomennettu*